Poštovani članovi "Kluba za N.K.D. ptičare Srbije",

 
Posle više najava, danas je započeo sa radom oficijelni internet sajt našeg kluba. Smatramo da će ovaj događaj predstavljati svojevrsnu prekretnicu u radu kluba i međusobnoj komunikaciji članstva.

Osnovna ideja prilikom realizacije ovog sajta nam je bila da svim ljubiteljima "nemaca" u Srbiji a i šire, omogućimo da na jednom mestu sagledaju sve aktivnosti nacionalnog kluba. Takođe, u skladu sa tehničkim mogućnostima i interesovanjem članova, uprava kluba će stati iza svakog zahteva za pomoć u smislu korišćenja resursa ove prezentacije.


Sadržaji koje trenutno imate prilike da vidite predstavljaju najosnovniji skup informacija vezanih za klub i klubske aktivnosti. U narednom periodu će se novi materijali kontinuirano dodavati, pa Vas ovom prilikom pozivamo da i sami uzmete učešća u kreiranju sadržaja na sajtu.

Planirano je da sajt postane riznica svih materijala vezanih za N.K.D. ptičare, uključujući tu autorske tekstove, sudijske savete, video zapise i fotografije pasa u radu i sl.

Takođe, posebna sekcija vezana za prodaju štenadi i odraslih pasa će biti formirana u skladu sa Vašim iskazanim interesovanjem.

Na kraju, smatrajmo celu ovu priču jednim novim početkom, koji će svima nama omogućiti da uživamo u našem hobiju još više i lepše nego do sada.

srenfrdeitru

PRIJATELJI KLUBA

NKD klub Srbije @ 2017